Højer og Viborg taber hjemme til Esbjerg

Viborg har nul point efter to kampe i 1. division efter søndagens nederlag hjemme til Esbjerg.

Steffen Højer tabte i sin debut som cheftræner for Viborg FF.

Viborg FF er kommet helt skidt fra land i den næstbedste række.

På få dage i den nye sæson tabte Superliga-nedrykkerne først til oprykkerholdet Thisted, hvorefter Viborg fyrede cheftræner Johnny Mølby i ugens løb.

Viborg har i det hele taget virket vaklende, siden det endte med nedrykning og samlet nederlag i to playoffkampe til Helsingør FC.

Søndag blev det ikke meget bedre, da Viborg hjemme tabte 0-2 til Esbjerg, der både scorede i kampens indledning og afslutning.

Anders Dreyer scorede til 1-0 efter 13 minutter, og Yuri Yakovenko lukkede opgøret med scoringen til 2-0 et minut før tid.

Dermed har Esbjerg hentet seks point i de to første runder, mens Viborg stadig er uden point i bunden.

Seks point er det også blevet til i Vejle, som hjemme vandt 4-1 over Nykøbing FC.

Vejle har scoret syv mål i to kampe og topper 1. division.

Thisted fortsatte med at imponere i det nye liv i den næstbedste række, da det ude blev til en 3-2-sejr over FC Roskilde.

En anden oprykker er Brabrand, som tog til Skive og vandt 4-3 og dermed har hentet fire point i de første to kampe.

Fremad Amager tabte hjemme 1-2 til HB Køge, og FC Fredericia og Vendsyssel FF delte med 3-3.