Hobro og Silkeborg deler i intenst bundbrag

For anden kamp i træk fik Silkeborg IF point i superligaen, da det blev til uafgjort ude mod Hobro.

Nicolai Vallys sørgede for målet til 1-1.

Silkeborg fik en frygtelig start på opgøret, men endte med at hive et enkelt point med fra Hobro, da det intense bundbrag i 3F Superligaens 14. spillerunde endte 1-1.

Emmanuel Sabbi bragte Hobro foran få minutter inde i kampen, men Nicolai Vallys fik udlignet for Silkeborg inden pausen.

Med det uafgjorte resultat ligger Hobro fortsat nummer 12 nu med 13 point, mens Silkeborg på sidstepladsen med syv point.

Meget var altså på spil i bundbraget, men hvis man på forhånd frygtede, at det ville blive et låst opgør, så blev man overrasket.

Hobro fik en drømmestart på opgøret, da Emmanuel Sabbi sendte hjemmeholdet i front efter to minutter, da han prikkede bolden ind efter et langt indkast.

2:25
Silkeborg har lukket suverænt flest mål ind i Superligaen i denne sæson. I dag skulle de holde Hobro fra fadet i en tæt bundkamp.

Tog ingen chancer til sidst

Efter scoringen var Silkeborg mest på bolden, og Hobro ventede på at straffe gæsternes fejl. Silkeborg forsøgte sig primært fra distancen, men Jesper Rask i Hobro-målet leverede stærkt.

Rask blev dog efterladt chanceløs fem minutter inden pausen. Nicolai Vallys blev spillet helt fri på kanten af feltet, hvor kantspilleren kunne se sin afrettede afslutning trille i mål.

Dermed kunne de to hold gå til pause med 1-1, der afspejlede halvlegens udvikling meget fint.

Anden halvleg startede afvekslende, hvor begge mandskaber især angreb over kanterne, hvilket skyldes flere svaghedstegn i løbet af kampene hos backerne. Men holdene havde svært ved at finde den sidste kvalitet frem i spillet.

Efterhånden som kampen skred frem, så blev nervøsiteten for at tabe kampen større.

Begge hold stillede sig derfor tilfreds med uafgjort og tog ingen chancer i spillet, og da Hobro brændte en oplagt dobbeltchance i sidste minut, så endte kampen 1-1.