Hjernerystelse fremtvinger karrierestop

Punktum er sat for den tidligere landsholdsspiller Malene Dalgaards karriere. Det oplyser Ringkøbing Håndbold i en pressemeddelelse.

150814malene.jpg

En glorværdig karriere med over 250 ligakampe, 29 A-landskampe, danske mesterskaber, pokaltitler og en sejr i Europa Cup'en er nu kommet til en afslutning for Ringkøbing Håndbolds 30-årige Malene Dalgaard.

Det er eftervirkningerne af en hjernerystelse i slutningen af 2013, der har været for hårde til, at karrieren i Ringkøbing Håndbold kan fortsætte.

- Skaden viste sig at være ret alvorlig, og det har været en svær beslutning, som jeg skulle have helt ned i maven for at kunne træffe. Så det er fornuften, der har taget beslutningen, men følelsesmæssigt har det været en meget hård beslutning, siger Malene Dalgaard.

Når hun kigger tilbage på karrieren er det dog med de gode følelser i klart overtal.

- Jeg er både rigtig, rigtig glad og stolt over, hvad jeg har præsteret i de sidste 10 år af min karriere på absolut topplan, og det betyder også meget for mig, at jeg sluttede af med at hjælpe Ringkøbing Håndbold op i ligaen. Jeg vil også gerne rette en varm tak til Ringkøbing Håndbold, som har været med på sidelinjen hele tiden i mit skadesforløb, og jeg er meget taknemmelig over, at vi har fundet en god løsning, siger Malene Dalgaard.

Hos Ringkøbing Håndbold er det hårdt at tage afsked med den erfarne spiller, men der er også taknemmelighed over det bidrag, hun har leveret.

- Malene har på mange måder en stor andel i, at Ringkøbing Håndbold nu er klar til at spille en ny sæson i ligaen. Både til kamp og træning har hun været en vigtig personlighed, som har givet sin erfaring videre til alle sine holdkammerater i vores unge trup, siger cheftræner Allan Heine.

Malene Dalgaard begyndte sin karriere i Skjern Håndbold og har siden været i GOG og Ikast-Bording/FC Midtjylland, før hun altså sluttede karrieren i Ringkøbing Håndbold.