Hjemmerøveri på tankstation

Fem maskerede mænd brød i nat ind i privaten ved tankstationen Hydro Texaco i Vildbjerg. Med en baseballkølle og en kniv truede de sig til 16.000 kroner.

HydroTexaco.jpg

Politiet efterlyser fem mænd efter bevæbnet indbrud i privaten ved Hydro Texaco i Vildbjerg i nat. Ejerne selv er på ferie, men deres to børn var hjemme og havde besøg af deres kærester. Røverne kom ind i huset til et værelse ad et åbent vindue. Her sov det ene par. Gerningsmændene truede parret med en kniv og baseballbat og tvang dem til at udlevere 16.000 kroner fra forældrenes pengeskab.

Sparsomt signalement

Indtil videre har politiet kun meget lidt at gå efter. De efterlyser fem mænd på omkring 20 år. Under røveriet havde de alle mørkt tøj på og havde hætter over hovedet.

- De var maskeret med noget for både mund og næse, så de kun havde øjnene fri, forklarer vicepolitikommissær, Henning Præstegaard.

Politiet ved ikke, hvor de fem gerningsmænd forsvandt hen efter røveriet. De hører gerne fra vidner, der har set de fem mænd, eller hørt en bil blive startet i området omkring klokken 1.30 i nat. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.