Hjemmerøveri i Nøreng

59-årig produkthandler i Nøreng på Roslev-egnen blev i aftes udsat for et voldsomt røveri. Politiet efterlyser tre yngre mænd og en bil.

HJEMMEROV2.jpg

Overfaldet skete kort før midnat i aftes, hvor den 59-årige ejer af en produkthandel i Nøreng, blev vækket af, at hundene gøede udenfor på hans ejendom.

Oversavet jagtgevær

Han stod op og gik ud på gårdspladsen for at undersøge, hvad de tog på vej over. Her blev han overrasket af tre mænd, som truede ham med et oversavet jagtgevær og gennede ham tilbage mod stuehuset.

Slået flere gange

På vej ind bliver han slået i ryggen med en stump genstand, og da de når ind i stuen slår gerningsmændene ham igen i nakken, og han ender på gulvet.

Overfaldsmændene kræver "Money, Money", og han hører en af dem tale gebrokkent dansk. 

Inde i huset fortæller han dem, hvor de kan finde hans tegnebog og de tager både den og to andre punge, som de finder ved at gennemrode et skab. I alt kommer de derfra med et større, kontant beløb, fortæller politiet.

Kørt på sygehuset

Herefter forsvinder de tre mænd og den 59-årige vækker herefter sin samlever som ringer 112. Manden mener hele tiden at have været ved bevidsthed, men han blev kørt til tjek på Viborg Sygehus på grund af slagene.

De tre mænd beskrives som 175 - 180 cm høje, 20 - 30 år, alle havde mørkt tøj på overkroppen. De to har mørke bukser på, mens den tredje har camouflagefarvede bukser på. Alle tre har sorte støvler på, og huer og tørklæder på hoved og for ansigt.

Søger bronzefarvet Hundai

Offeret hverken ser eller hører en bil, men efter et tip leder Politiet efter hvid vogn, muligvis en Fiat Ducato eller Peugeot Boxer med et fire-meter langt lad og på polske nummerplader.

 

 

Produkthandel2.JPG

produkthandel3.JPG