Hjemmerøveri: Én anholdt - én på fri fod

En 20-årig mand fra Thisted fremstilles i dag i grundlovsforhør. Han er sigtet for medvirken i et hjemmerøveri i sidste uge. Hans medsammensvorne er fortsat på fri fod.

Tirsdag aften i sidste uge fik en 27-årig mand fra Thisted besøg af uventede gæster. To yngre mænd brød ind i hans hjem på Vestergade i tidsrummet mellem klokken 19 og 22. Her slog de to hjemmerøvere den 27-årige og truede ham med en kniv til at få udleveret et beløb i kontanter.

- Den 27-årige anmeldte først hjemmerøveriet to dage senere, og siden har vi ledt efter de to gerningsmænd, forklarer politikommissær ved Lokalpolitiet i Thisted, Andreas Søgaard.

Lukkede døre

Mandag formiddag sluttede festen for den ene af de to gerningsmænd .  Og den 20-årige mand bliver først på eftermiddagen mandag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro.

Fordi endnu en gerningsmand stadigvæk er på fri fod vil grundlovsforhøret begæres afholdt for lukkede døre. Af samme årsag ønsker Andreas Søgaard heller ikke at oplyse, hvordan den 20-årige forholder sig til politiets anklager.