Hjemmebesøg hitter i valgkampen

Under valgkampen benytter flere partier sig af såkaldte stuemøder, hvor en lille gruppe vælgere kan få besøg af en kandidat hjemme i stuen.

19HjemmeHos.jpg

Jesper Kjær Andersen er selvstændig installatør fra Tilsted i Thy, og i dag havde han og en række kollegaer inviteret det lokale folketingsmedlem Simon Kollerup fra Socialdemokraterne på en kop kaffe i privaten.

- Vi er jo en egn, der har haft det svært de sidste fire år, og jeg synes, jeg fortjener at vide, hvad der skal ske de næste fire år, siger Jesper Kjær Andersen

Christiansborg skal tættere på vælgerne

Det er første gang, at Socialdemokraterne træder inden for, når de stemmer dørklokker. Målet er at bringe Christiansborg tættere på og komme i øjenhæjde med vælgerne.

- I et område som Thy og Mors, der tror jeg, at en stor del af valgkampen skal vindes med mund-til-mund-metoden, hvor snakken går, og man har haft en god oplevelse med sit lokale folketingsmedlem siger Simon Kollerup (S).

Over køkkenbordet blev der drøftet lokale problemstillinger som fraflytning og udfordringer i landbruget, inden et tætpakket valgprogram satte en naturlig stopper for diskussionen. Værten var tilfreds med stuemødet.

- Det gør valget lettere for mig, fordi jeg har haft muligheden for at snakke direkte med et folketingsmedlem, siger Jesper Kjær Andersen.