Historisk urafstemning i Thy-Mors

Spænding til det sidste om, hvem der vinder kampvalget om at blive socialdemokraternes kandidat til Folketinget i Thisted-kredsen.

urafstming.jpg

I dag startede optællingen af Thisted-kredsens 695 medlemmers stemmer. Der skal afgøre, hvem der bliver nye folketingskandidat for Thisted-kredsen.  

Tidligere borgmester på Mors, Egon Pleidrup og Morten Bo Berthelsen, der er byrådsmedlem i Thisted Kommune har udfordret Ole Vagn Christensen, der i sammenlagt 22 år har været kandidat for Thisted- kredsen. Ole Vagn nægter at trække sig på trods af, at ingen af kredsens 10 vælgerforeninger forud for afstemningen har givet ham deres støtte.

Ole Vagn Christensen er ikke selv til stede når resultatet fra afstemningen er på plads i aften.

 - Personligt har jeg det godt med på min opfordring, at det er medlemmerne i Kredsen, som med deres stemme sætter navnet på kandidaten, fortæller Ole Vagn Christensen i et nyhedsbrev.

S i Thy-Mors skriver historie

Hvis et folketingsmedlem selv ønsker at fortsætte, så er det normalt ikke noget, baglandet modsætter sig.Men hos Socialdemokraterne er det netop, hvad der er sket. Derfor er dagens urafstemning på mange måder en historisk urafstemning.

Hvis ingen af de tre får mere end halvdelen af stemmerne, skal der en ny valgrunde til.

Vi følger afstemningen og annoncerer resultatet, så snart det ligger fast.