Herrernes slutspil: Nu er modstanderne til BSV og Skjern fundet

Bjerringbro-Silkeborg og Skjern møder henholdsvis Aalborg og GOG i DM-semifinalerne hos håndboldherrerne.

Søndag blev det afgjort, hvem der møder hvem i håndboldherrernes DM-semifinaler. Det stod klart, efter de sidste kampe i slutspillet blev afviklet.

På forhånd var Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold, GOG Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) klar til semifinalerne, men to opgør afgjorde så, hvordan holdene skal mødes.

Da Aalborg ude slog Skjern med 28-26, sluttede Aalborg øverst i gruppe 1 med 11 point foran Skjern, der nåede op på otte point. Dermed skal Aalborg spille semifinalekampe mod BSV, som sluttede på andenpladsen i gruppe 2.

Søndag fik BSV 32-32 ude mod GOG, og dermed sluttede GOG øverst i gruppe 2 med ti point, mens BSV endte på ni point. Det betyder, at GOG skal op imod Skjern i den anden DM-semifinale.

Der spilles bedst af tre kampe i semifinalerne.

Andetsteds i sidste runde af slutspillet vandt KIF Kolding København med 39-36 over Nordsjælland Håndbold i et opgør, der reelt var uden den store betydning.

Det skyldtes, at nordsjællænderne var sikre på at slutte sidst i gruppe 2, mens KIF ikke kunne nå en semifinale.

I gruppe 1 tog TTH Holstebro hjemme imod Århus Håndbold i et opgør, der på samme måde var uden betydning for placeringerne i gruppen. Kampen endte 27-27, og dermed nåede TTH Holstebro op på syv point, mens aarhusianerne blot blev noteret for et enkelt point og slutter på sidstepladsen.

/ritzau/