Herrelandsholdets assistenttræner kommer til Skjern Håndbold

Sideløbende med sit job på landsholdet vil Henrik Kronborg blive en del af Skjern Håndbold i stedet for klubbens målmandstræner.

Henrik kronborg
Foto: Skjern Håndbold

45-årige Henrik Kronborg har skrevet under på en etårig kontrakt med Skjern Håndbold. Han skal udfylde rollen som konsulent, hvor han skal deltage ved ugentlige træningspas og være til stede under kampene. Det skriver Skjern Håndbold på deres hjemmeside.

Det tegner til at blive en spændende sæson med en trup bestående af meget ærgerrige, etablerede spillere.

Den erfarne assistenttræner overtager Tom Jensens plads på bænken, idet målmandstræneren efter eget ønske stopper i Skjern efter denne sæson.

Henrik Kronborg har i mange år været tilknyttet både Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding København. Senest har han været med til at føre KIF til en pokaltitel.

- Jeg glæder mig til i fællesskab med alle i Skjern Håndbold at arbejde hårdt for succesen. Det tegner til at blive en spændende sæson med en trup bestående af meget ærgerrige, etablerede spillere tilsat nye unge, spændende kræfter, siger Henrik Kronborg til Skjern Håndbold.

I 2012 blev Henrik Kronborg assistenttræner for Ulrik Wilbek på herrelandsholdet, inden en diskusprolaps tvang ham til at stoppe året efter. Men den 1. juni er han tilbage i jobbet på landsholdet, som han vil have sideløbende med sit nye job i Skjern.