Hernings sløje start fortsætter med øretæve i Hvidovre

Det stærkt besatte Herning-hold har svært ved at fået tingene til at fungere i ishockeyligaen.

Herning Blue Fox måtte søndag aften igen se sig slået af et, på papiet svagere hold, da de søndag aften spillede mod Hvidovre på udebane. Arkivbillede.

Det fungerer fortsat ikke for ishockeyspillerne i Herning Blue Fox, der har fået en dårlig sæsonstart i Metal Ligaen.

Petri Skrikos mandskab måtte søndag sluge endnu en skuffelse på udebane mod Hvidovre, som vandt med 4-1.

Det på papiret stærke Herning-hold med danske landsholdsspillere som Simon Nielsen, Morten Poulsen, Anders Poulsen, Lasse Lassen og Daniel Nielsen har kun vundet en af de første ni kampe efter regulær spilletid.

Statistisk kan målmand Simon Nielsen heller ikke være tilfreds med udbyttet i kampen på den københavnske vestegn.

Hvidovre sendte blot 13 skud mod mål, men scorede altså alligevel fire gange. Dermed kunne Nielsen rejse hjem med en beskeden redningsprocent på under 70.

Efter en første periode, der sluttede 1-1, trak Hvidovre fra med to scoringer i kampens anden tredjedel. Det var Kim Johansson og Nicki Kisum, der stod for målene.

Godt tre minutter før tid kunne letten Edgars Treijs med 4-1-scoringen afgøre forestillingen, som blev overværet af 600 tilskuere.

Med sejren rykker Hvidovre forbi Herning i tabellen, hvor de to klubber er henholdsvis nummer syv og otte.