Herning vandt

Efter et flot comeback vandt Herning Bluefox lørdag aften DM i ishockey for 16. gang.

Herning Bluefox behøvede mindre end 13 minutter, så var danmarksmesterskabet i ishockey i realiteten i hus.

I den syvende, og alt afgørende finalekamp ude mod Odense Bulldogs, bragte Hernings Lasse Lassen gæsterne foran efter tre minutter. Patrick Björkstrand scorede til 2-0 og 3-0 efter syv og 12 minutter. I tredje periode slog Thomas Spelling sejren fast, da han scorede til slutresultat 4-0.

Dermed genvandt Herning mesterskabet, som klubben også vandt i 2011. Odense var i dette års finaleserie foran både 2-0 og 3-1 i kampe, men fynboerne satte altså forspringet over styr.

Med DM-sejren har Herning Bluefox i denne sæson sikret sig 'The Double'. I februar vandt klubben også pokalturneringen, hvor AaB Ishockey blev besejret i finalen.