Herning tager revanche og udligner kvartfinalen mod Herlev

Kvartfinaleserien mellem Herning og Herlev i ishockeyslutspillet står 1-1 efter søndagens opgør.

Daniel Nielsen fra Herning Blue Fox scorede kampens første mål.

Ishockeyholdet Herlev Eagles overraskede ved at besejre grundspillets tophold, Herning Blue Fox, på sidstnævntes hjemmebane i første møde mellem de to mandskaber.

Et møde, der midlertidigt blev afbrudt på grund af røg fra antændt fyrværkeri.

Men søndag tog Herning revanche ved at vinde 3-1 og udligne kvartfinaleserien på udebane. Det står nu 1-1 samlet i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Hernings sejr blev grundlagt på en scoring af Daniel Nielsen, der udnyttede, at en Herlev-spiller snublede et kvarter inde i første periode.

1-0 blev til 2-0 i anden periode. Kristoffer Søgård Jensen greb chancen i kølvandet af nogle tilfældigheder nær Herlev-målet og fordoblede gæsternes føring.

Begge hold scorede en enkelt gang i tredje periode, og så endte Herning med en tiltrængt sejr.

Hjemme mod Esbjerg Energy gjorde Sønderjyske som Herning og udlignede kvartfinaleserien efter et nederlag i første opgør.

Det skete med en 4-0-sejr.

Sønderjyske kom foran 1-0 i første periode på et mål af Søren Dau Mortensen, før Patrick Dwyer øgede i anden periode.

I tredje periode sørgede Mads O. Lund og til sidst Rasmus Nielsen for de sikre sejrscifre.