Ishockey: Herning presser Frederikshavns is-favoritter i målorgie

Herning blev ved med at komme tilbage, indtil den ikke gik mere, og Frederikshavn vandt 7-5 i Metal Ligaen.

Herning nåede aldrig at få overtaget i kampen, selvom de flere gange udlignede mod Frederikshavn.

Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks gav hinanden lidt af en målfest i Metal Ligaen fredag aften.

Her tørnede klubberne sammen i Herning, og hjemmeholdet sled og slæbte, men måtte til sidst se sig besejret, da gæsterne vandt 7-5.

Frederikshavn blev ved med at komme foran, og Herning blev ved med at svare igen, indtil kræfterne slap op i tredje periodes sidste fem minutter.

Her øgede Frederikshavns Nikolaj Krag Christensen først til 6-5, inden Radim Piroutek sikrede 7-5-sejren med sin scoring.

Forinden gik det slag i slag, og gæsterne kom foran 2-0, inden Lasse S. Lassen reducerede i første periode.

Det blev 3-1 til Frederikshavn, men Herning reducerede til 2-3 og 3-4 og udlignede til både 4-4 og 5-5, inden hjemmeholdet endte med at indkassere de to sidste mål.

Tung placering for Herning

Dermed er de stadig lidt tungt for Herning som nummer otte i rækken med 27 point, mens Frederikshavn nåede på 37 point på tredjepladsen.

Her har mestrene fra Rungsted Seier Capital 28 point efter en sejr efter straffeslag ude mod Rødovre Mighty Bulls i en kamp, hvor den ordinære spilletid sluttede 2-2, inden der skulle forlængelse og straffeslag til at afgøre dysten.

Aalborg Pirates øgede på førstepladsen med en udesejr på 5-2 mod Odense Bulldogs, der ligger helt i bunden med kun 12 point.

Aalborg har 49 point i toppen.

Herlev Eagles slog ude Sønderjyske 5-4 efter at have været bagud 1-3 et stykke inde i anden periode.

Fire mål i træk på kun to minutter i perioden af Herlev ændrede dog billedet totalt og bragte gæsterne foran 5-3, inden sønderjyderne reducerede i tredje periode.