Herning giver isligaens bundprop prygl

Herning Blue Fox vandt med 6-1 over Odense Bulldogs i et opgør mellem Metal Ligaens nummer ni og ti.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Odense Bulldogs hænger fast på sidstepladsen i landets bedste ishockeyliga.

Søndag tabte fynboerne for 12. gang i denne sæson, da bundproppen blev slået med 6-1 på udebane af Herning Blue Fox.

Før kampen indtog de to hold Metal Ligaens to nederste pladser som nummer ni og ti, men Herning rykker med sejren op på sjettepladsen.

Kristoffer Lauridsen bragte midtjyderne i front efter godt to minutter, inden canadiske Zack Torquato øgede til 2-0 i slutningen af første periode.

Odenses Yannick Vedel gav gæsterne en livline efter et minuts spil af anden periode med reduceringen til 1-2, men Hernings Thomas Andersen og Morten Poulsen slog senere i perioden til med scoringerne til 3-1 og 4-1.

Morten Poulsen blev kort ind i tredje periode dobbelt målscorer, da han endnu en gang fik pucken i mål og gjorde det til 5-1. Markus Jensen stod for kampens sidste mål til 6-1.

Herning har med sejren 21 point efter 17 spillerunder på ligaens sjetteplads. Odense er sidst med 14 point. Rungsted Seier Capital topper rækken med 41 point.