Herning Blue Fox tabte igen

Ishockeyspillerne fra Herning Blue Fox har fået en elendig start på sæsonen. I aften tabte holdet på hjemmebane til Gentofte.

Der er ingen ende på trængslerne for Herning Blue Fox, som her til aften måtte indkassere et nederlag på hjemmebane, da holdet tabte 2-1 til Gentofte.

Gæsterne chokstartede med en scoring i første periode efter blot tre et halv minut. Det blev ikke bedre i resten af perioden for Herning, som i tre situationer var i overtal uden at holdet formåede at score.

Anden periode bød på endnu en scoring til Gentofte, men også en reducering af Herning efter pres mod gæsternes mål.

I tredje og sidste periode jagtede spillerne fra Herning den forløsende udligning uden held, og en skuffet flok spillere måtte igen forlade isen uden point med slutresultatet 1-2 i Gentoftes favør.