Herning Blue Fox slået af banen

Herning Blue Fox tabte 1-6 til SønderjyskE og har nu ryggen mod muren i finalespillet.

Det ser sort ud for Herning Blue Fox efter femte finalekamp søndag aften. SønderjyskE gav rævene tørt på med en 6-1 sejr i Vojens. Sønderjyderne har nu to matchbolde i kampen om DM-titlen.

Årets mesterskab har taget en markant drejning. Herning Blue Fox lagde godt ud med to vundne kampe, men er nu blevet overhalet af de forsvarende mestre efter en overlegen sejr i Vojens. Dermed er Sønderjyske foran med 3-2 i serien.

Efter 8 minutters spil satte Mads O. Lund pucken i nettet til 1-0. Blot fem minutter senere fordoblede Jason Walters føringen foran 5000 tilskuere til den udsolgte kamp.

Herning Blue Fox fik for alvor problemer i anden periode, hvor Walters hurtigt scorede endnu et mål. Topscoreren Cory Quirk sendte to afslutninger i mål og bragte Midtjyderne bagud 0-5.

Justin Maylan reducerede inden tredje periode til 1-5, men det var ikke nok til at slå SønderjyskE ud af kurs. Mads O. Lund scorede sejrsmålet med 5 minutter tilbage. Herning Blue Fox der aldrig rigtig fik et ben til jorden tabte kampen 1-6.

Efter søndagens nederlag er Herning-spillerne tvunget til at vinde tirsdagens kamp på hjemmebane for stadig at kunne gøre sig forhåbninger om at vinde DM-guld.