Herning Blue Fox slået i overtiden

Herning Blue Fox måtte ud i overtid, før kampen mod Frederikshavn kunne afgøres.

Herning Blue Fox i en tidligere kamp mod Aalborg Pirates

Herning Blue Fox var søndag på besøg i Frederikshavn. Her tog hjemmeholdet sin fjerde sejr i træk, efter at Kristian Jensen lidt over et minut inde i den forlængede spilletid gjorde det til 2-1.

Det skriver aoh.dk.

Blue Fox gik ellers ud af første periode med en føring på 1-0. Men i anden periode vendte kampen og nordjyderne fik udlignet.

I tredje periode fik Blue Fox fire uvisninger, og det trak tænder. Men Simon Nielsen holdt stand i målet, så kampen måtte ud i overtid.

1.16 minutter inde i overtiden kunne Kristian Jensen afgøre kampen. Med baghånden sikrede han Frederikshavn den knebne sejr på 2-1.

Herning-mandskabet ligger fortsat på sjettepladsen med 47 point.

2:10
Se også: Brødrende Anders og Morten Poulsen er blevet genforenet hos Herning Blue Fox, men Anders må se til fra tilskuerrækkerne.