Herning Blue Fox langt fra DM-finale

Tirsdag aften tabte Herning Blue Fox endnu en gang et semifinaleopgør mod Esbjerg Energy. Derfor ser det nu rigtig svært ud for midtjyderne.

Det var ikke til at se, at Herning Blue Fox endte som nr. 1 i Metalligaens grundspil, da de tirsdag aften tabte 4-0 til mandskabet fra Esbjerg Energy.

Efter bare to minutter var herningenserne bagud, og da første periode blev fløjtet af, var stillingen 3-0 i vestjysk favør.

Kort inde i anden periode gjorde Esbjerg det til 4-0, og så var løbet kørt for favoritterne fra Herning Blue Fox.

Kampen var den fjerde i semifinaleserien, hvor der spilles bedst af syv. Nederlaget var Hernings tredje i fire kampe, og derfor har Esbjerg Energy nu tre chancer for at sikre sig pladsen i DM-finalen.

Herning Blue Fox har dog tidligere vist, at de kan præstere under pres. Senest gjorde de netop det, da de i den afgørende kvartfinalekamp mod Rungsted vendte 1-3 i kampe til en sejr på 4-3.

Næste kamp i semifinaleserien spilles fredag aften kl. 19:30 i KVIK Hockey Arena i Herning.