Herning Blue Fox henter canadisk stortalent

27-årige Reid McNeill skifter fra canadisk ishockey til dansk.

Herning Blue Fox henter canadisk forstærkning til klubben.
Herning Blue Fox henter canadisk forstærkning til klubben.
Foto: Ritzau Scanpix

De midtjyske ræve har ikke haft den ønskede start på denne sæson. Derfor er det kærkomment, at Herning Blue Fox netop har hentet den 27-årige canadiske forsvarsspiller, Reid McNeill, til klubben. Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse

Den canadiske profil er noteret for flere end 300 AHL kampe. I denne sæson skulle han i gang med sin sjette sæson for klubben Scanton Penguins. Unge NHL prospects satte dog en kæp i hjulet for den plan, og det har nu sikret midtjyderne et stortalent i den defensive del af spillet.

- Reid besidder et helt unikt og fantastisk defensivt spil. I spilvendingen har han ydermere et fantastisk første pas, som giver de gode spil ud af egen defensiv zone også under stor pres i opspillet, siger Ben Cooper, der er træner i Herning Blue Fox. 

Sidste sæson spillede canadieren sammen med Blue Fox-angriber og landsmand, Brodie Dupont. Dupont spillede tilmed en afgørende rolle, da McNeill valgte at underskrive med Herning-holdet.

- Reid Mcneill havde flere og meget spændende muligheder, men vi lykkedes med stor vedholdenhed at sikre os hans underskrift, siger Ben Cooper.

Reid McNeill er 193 centimeter lang og vejer omkring 100 kilo. Klubben forventer, at han er spilleklar i løbet af den næste måneds tid.

2:12
Midtjyderne ligger anden sidst i Metalligaen. I dag gjaldt det bundproppen, Odense, på hjemmebanen. Se indslaget her fra den 3. november.