Her kæmper de for at få valgplakaterne klar

​Lige om lidt kommer de til at vælte frem på gader og stræder, men her er manden, der laver dem.

- Vi har haft travlt.

Så kort kan det forklares af Steffen Fløe Rasmussen, der er daglig leder ved Gripsign i Brande. Lige nu producerer firmaet mellem 1000 og 1500 plakater i døgnet.

De forventede, at de skulle trykke omkring 20.000 plakater, men der er allerede kommet bestillinger på 60.000 plakater fra hele landet.

Derfor har de et aftenhold, så de kan nå i mål.

- Hvis vi ikke havde det, så havde vi rigtigt travlt, fortæller Steffen Fløe Rasmussen.

Dækker alle partifarver

Hos Gripsign er det underordnet, hvilke politikere, der printer plakater for. Ligesom at de har bestillinger fra hele landet, så trykker de også plakater med stort set alle partifarverne.

- Vi har egentligt skudt rimeligt bredt, så jeg har henvendt mig til alle partier. Jeg har ikke nogen, som jeg vil arbejde for eller ikke vil arbejde for, siger Steffen Fløe Rasmussen.

Maskinerne er i gang 20 timer ud af døgnets 24, og forventningerne er da også, at det vil komme til at kunne mærkes økonomisk for virksomheden.

- Jeg synes allerede, at det er en succes. Men det er første gang, at vi laver det, så jeg ved ikke helt endnu, hvordan det kommer til at se ud i kroner og øre. Men vi håber på, at det bliver godt, afslutter han.

Plakaterne må hænges op fra den 28. oktober.