Her er planerne for Kulturmødet 2018

Morsø's borgmester løfter sløret for planerne for Kulturmødet på Mors i 2018.

Kulturmødet på Mors 2017 er kun lige overstået. Men allerede på mandag tager borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) og resten af arbejdsgruppen bag, arbejdshandskerne på igen.

- Vi skal blandt andet se på, hvordan vi kan skabe en mere robust økonomi, forklarer borgmesteren om planerne for næste og sjette år.

For vel var Kulturmødet 2017 en succes med ikke færre end 22.000 deltagere. Men der er altid plads til forbedringer. Og det sker nemmest med en god økonomi som dansepartner.

- Vi skal blandt andet kigge på Roskilde Festival og Folkemødet på Bornholm for at samle flere erfaringer, siger Hans Ejner Bertelsen.

Vil tiltrække flere unge

I år har økonomien bag Kulturmødet været 3,5 millioner kroner. Men en endnu bedre økonomi vil eventuelt kunne sikre en fast scene til P4 Midt&Vest samt koncertnavne, der skal kunne tiltrække flere unge.

- Vi vil meget gerne have flere unge med til Kulturmødet, understreger borgmesteren.

Og så skal der ansættes en decideret leder af Kulturmødet. Det har bestyrelsen bag Kulturmødet besluttet.

- Vi har tidligere haft en administrativ leder, men hun fik et jobtilbud hun ikke kunne sige nej til. Siden har vi haft en kollektiv ledelse, forklarer Hans Ejner Bertelsen, som håber at en ansættelse er i hus til årsskiftet.

 

 

 

Kulturmødet begyndte i 2013 med 7000 gæster.