Her er Per Ørums pressemeddelelse

Onsdag aften udsendte Per Ørum Jørgensen denne pressemeddelelse om sin afgang fra Kristendemokraterne:

"Per Ørum forlader Kristendemokraterne

Kristendemokraternes formand Per Ørum Jørgensen har onsdag aften meddelt partiets hovedbestyrelse, at han forlader partiet med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har noteret mig, at der i Vestjyllands Storkreds er delt opbakning til mig som formand for Kristendemokraterne. Partiet kan i den nuværende situation ikke tåle nye personkampe om formandsposten, og på den baggrund har jeg valgt at forlade partiet, siger Per Ørum Jørgensen, der blev valgt som ny landsformand sidste år.

- Jeg har været meget glad for den tid, jeg har haft hos Kristendemokraterne, og er stolt over de resultater, som partiet har opnået i den periode. Jeg vil ønske KD al mulig held og lykke i deres bestræbelser på at gøre comeback i Folketinget, siger den 41-årige Per Ørum Jørgensen, der understreger, at han ikke er færdig i dansk politik.

- Der er så meget at kæmpe for politisk. Afstanden mellem borgerne og politikerne bliver større og større. Derfor er der mere end nogensinde brug for politikere, der kæmper for økonomisk og social retfærdighed. Politikere som konfronterer den stigende egoisme og materialisme med mere medmenneskelighed, bedre livskvalitet og et stærkere dansk fællesskab. Politikere som er villige til at give magten tilbage til borgerne, siger Per Ørum Jørgensen, der nu vil vurdere mulighederne for sit fortsatte politiske virke."