Henriette: Svært at få det sagt

Interview med Henriette Mikkelsen, der fik en fantastisk afslutning på karrieren i Viborg HK - og nu glæder sig til sit nye job.

171111_Henriette_Mikkelsen.jpg

Henriette Mikkelsen vil formentlig aldrig glemme de sidste 24 timer.

Sent onsdag aften sluttede hun sin karriere i Viborg HK med en dramatisk sejr over Randers i pokalsemifinalen - og torsdag begyndte hun i sit nye job som lærer på en specialskole i Viborg.

- Min første dag på arbejdet har været lidt hård. Det var en hård aften og nat - men det var faktisk rigtig dejligt at komme igang, siger Henriette Mikkelsen til TV/MIDT-VEST.

Hårdt da dommeren fløjtede af

Hun valgte at stoppe karrieren end halvt år før planlagt, fordi hun pludselig sit tilbudt sit drømmejob. Hun er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning - men siger også, at det var svært at få fortalt holdkammeraterne om beslutningen.

- Men da jeg så havde fået det sagt, kunne vi fokusere på kampen i aftes. Og det gik også rigtig fint, indtil dommeren skulle til at fløjte kampen af - så blev det straks lidt hårdere, fortæller hun.

 Henriette Mikkelsen fortæller i dette interview med Margit Vendelbjerg om sin beslutning om at stoppe karrieren, det nye job og de gode minder fra en lang karriere i Viborg HK:

3:40

 

Interview med Viborgs sportschef Susanne Munk Wilbek: