Helikopter leder efter forsvunden kvinde

Politiet har nu indsat en helikopter i eftersøgningen af den 69-årige kvinde fra Herning, der har været forsvundet siden onsdag aften.

efterlysningmali.jpg

Der er stadig ingen spor efter den 69-årige kvinde, der siden onsdag, har været forsvundet. Både politihunde og patruljer har i samarbejde med naboer og pårørende ledt efter kvinden, og nu er der også sat en helikopter ind i eftersøgningen.

- Vi bruger termisk søgeudstyr til at lede med. Hvis hun ikke er for nedkølet, kan vi se hende med udstyret, forklarer Jeppe Olsen, der er vicepolitikommissær.

Helikopteren leder i en radius på 10 kilometer fra kvindens hjem på H.C. Ørstedsvej i Herning - især omkring Ilskov, hvor kvinden tidligere har boet.

Hun forlod sit hjem ved 20-tiden onsdag aften. Hendes søn har fortalt til politiet, at det ikke er første gang, at kvinden er gået hjemmefra. Politiet beskriver hende som dement, men mobil og i fin form.

Set i morges

Et vidne har fortalt til politiet, at hun i morges så kvinden gå mellem Sunds og Simmelkær - over 10 kilometer fra den 69-åriges hjem. Hun var på vej nordpå og var på det tidspunkt iført en kort, kongeblå cottoncoat. Politiet vil gerne høre fra folk, der har set kvinden og gør opmærksom på, at hun kan være nået meget langt væk fra hjemmet i Herning.

Hvis nogen har set kvinden, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.