Helge Sander i spidsen for udviklingsråd

Den tidligere videnskabsminister skal stå i spidsen for et nyetableret råd, der skal styrke samarbejdet mellem AU Herning og erhvervslivet i landsdelen.

Helge Sander bliver formand for et nyetableret råd, som har til formål at styrke samarbejdet mellem AU Herning og erhvervslivet.

Input til udvikling

Blandt andet skal det eksterne råd komme med input til, hvordan Aarhus Universitet i Herning kan blive et kraftcenter for viden og innovation i Midt- og Vestjylland til gavn for erhvervsudviklingen.

Og så skal repræsentanterne komme med gode råd til, hvordan uddannelsesinstitutionen i Herning kan blive et mere attraktivt studiested.

Store forventninger

Institutlederen på AU Herning ser frem til, det nye råd mødes for første gang i december.

- Det bliver spændende at tage hul på samarbejdet med det nye eksterne råd, og vi glæder os til at få en masse nyt input og blive udfordret af erhvervslivet, som jo er næste stop for vores studerende, når de bliver færdige med deres uddannelse, siger institutleder Michael Evan Goodsite og fortsætter:

- Det kommer uden tvivl til at gavne os her på AU Herning i udviklingen af såvel vores uddannelser som forskningsmiljø at få nye øjne og vinkler på vores arbejde.

Bred repræsentation

Udover formanden Helge Sander består det eksterne råd blandt andet af borgmestrene fra de fem omkringliggende kommuner, regionsrådsformand Bent Hansen og repræsentanter fra det midt- og vestjyske erhvervsliv.