Helena Christensen indgår samarbejde med Ikast-firma

Helena Christensen er ny frontfigur og designer for Ikast-firma i et velgørende designprojekt for kræftramte kvinder.

Den verdenskendte supermodel Helena Christensen har indgået et unikt samarbejde med det Ikast-grundlagte brand Christine Headwear. Det oplyser Christine Headwear i en pressemeddelelse.

De glæder sig over samarbejdet med Helena Christensen.

- Vi er meget stolte af denne særlige kampagne med Helena Christensen, og vi håber, at kampagnen vil nå ud til mange kvinder, der kæmper med både de fysiske og følelsesmæssige bivirkninger, der er forbundet med at tabe håret på grund af en kritisk sygdom. Vores headwear er skabt til kvinder, som har et særligt behov for beskyttelse, og vi er stolte over at skabe moderne og danskdesignet hovedbeklædning, som får kvinder til at føle sig feminine samtidig godt tilpas. Det er en stor ære at få et respekteret og internationalt stilikon som Helena til at formidle denne meget følsomme mission i sine egne to headwear-designs, siger Tine Fuglsang, grundlægger og salgs- og produktdirektør for Christine Headwear, i pressemeddelelsen.

Ikast-firmaet har specialiseret sig i design og produktion af unik hovedbeklædning af høj kvalitet i naturlige materialer til kvinder, der lider af hårtab som følge af en kritisk sygdom. 

Helena Christensen giver personlig besked

For Helena Christensen har projektet givet hende muligheden for at give en personlig besked, der afspejles igennem looket på hendes to designs.

- Jeg er beæret over at kunne designe disse tørklæder til kvinder, der lider af alvorlige sygdomme og som skal igennem barske behandlinger, som gør, at de vil miste håret. Jeg har altid selv elsket at gå med tørklæde om håret, og jeg har en hel samling af skønne vintage-tørklæder. Det tryk, jeg har designet, er en affotografering af et billede, som jeg taget af et blomstrende kirsebærtræ i New York om foråret, hvor al flora og fauna folder sig ud på ny og spreder positiv energi. Jeg følte, at de grafiske grene med de små spirende blade og yndige blomster dannede et meget fint visuelt udtryk. Tørklæderne gør mig glad at se på og forhåbentlig vil de sprede glæde til de kvinder, der bærer dem, siger Helena Christensen.

Christine Headwear blev grundlagt i 2003 og er specialiseret i design og udvikling af hovedbeklædning af høj kvalitet til kvinder, der lider af hårtab på grund af kritisk sygdom eller en hudsygdom. 

Christine Headwear er repræsenteret i 55 lande verden over og er en del af den danske virksomhed The Headwear Company A/S, som har hovedkontor i Ikast. 

Også velgørenhedsprogrammet Look Good Feel Better, der tilbyder gratis skønhedssessioner til kvinder i ambulant behandling for kræft, står bag samarbejdet med Helena Christensen.

De to tørklæder designet af Helena Christensen kan allerede nu købes i 13 lande: Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Portugal, Spanien, Benelux, UK, USA og Australien.