Hele Danmark støtter Viborg HK

Viborg HK får strømme af emails og telefonopkald fra hele Danmark fra folk, der vil støtte klubben, så den kan hente en ny højre back. Klubben er mere end halvvejs i mål.

VHK Jubel-Grit.jpg

700 anparter á 500 kroner - i alt 350.000 kroner. Så mange penge håber Viborg HK at få ind fra fans, så klubben kan hente en ny højre back. Projektet går strygende - mere end 550 anparter er allerede solgt.

 - Det vælter ind fra hele landet, der er ikke en plet eller by, der ikke er med, når jeg sidder og kigger på det, fortæller klubbens direktør, Peter Cassøe, der håber at være i mål med de 700 anpartshavere i morgen.

Ny spiller ankommer i aften

Viborg HK holder kortene meget tæt til kroppen om, hvilken højre back de har i kikkerten. Spilleren er fra et land udenfor EU med 45 landskampe og flere kampe i Champions League på CV'et. Hun ankommer i løbet af tirsdagen til Viborg, hvor hun prøvetræner med holdet klokken 19.00.Viborg håber at kunne tilknytte den nye højre back, fordi Grit Jurack pludseligt måtte stoppe karrieren et år før tid, og fordi hendes afløser, den nye, norske stjerneback, Amanda Kurtovic, er ude resten af året.

Hvis klubben mislykkedes med at hente en ny højre back, så får anpartshaverne pengene tilbage.