Heino Holm til Viborg

Viborg HK styrker herreholdet gennem en toårig aftale med den hårdtskydende bagspiller Heino Holm Knudsen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

heinoholminet.jpg

33-årige Heino Holm Knudsen har i sin karriere blandt andet optrådt som en bærende profil i Århus og senest Team Tvis Holstebro, hvor han har huseret som en af de bedst skydende spillere overhovedet i den danske liga.

Begejstret sportschef

Det var da også i høj grad Heino Holm Knudsens evner som skytte, der fik Viborg HK's sportschef Susanne Munk Wilbek til at skrive ham øverst på sin ønskeliste. Derfor er hun også meget begejstret for, at det er lykkedes at hente ham til klubben:

 - Heino kan skyde fra både ni og ti meter, så vi får en spiller, der kan sende bolden i kassen fra distancen. Samtidig er han en god forsvarsspiller, og det er selvfølgelig en super kombination, for så mange spillere er der heller ikke, der er dygtige i begge ender af banen, siger Susanne Munk Wilbek.

Glæder sig

Heino Holm glæder sig til at tage hul på et nyt kapitel i sin karriere:

 - I denne sæson har jeg mest spillet forsvar i Team Tvis Holstebro, så jeg glæder mig til at bruge mit skud igen og forhåbentlig blive en dominerende spiller i begge ender af banen for Viborg HK, lyder det fra Heino Holm Knudsen. 

Stadig huller på holdet

Med tilgangen af Heino Holm er Viborg HK's trup til næste sæson tæt på at være komplet. Susanne Munk Wilbek er dog fortsat på udkig efter supplerende spillere på stregen og på venstre fløj.