Hee-ulykke: Politiet tæt på at anholde svindler

I begyndelsen af næste uge forventer politiet at kunne anholde den person, der lavede en svindelindsamling i forbindelsen med ulykken i Hee, hvor tre piger omkom i sidste uge.

blomster.jpg

Politiet er tæt på at kunne anholde den falske indsamler, der med en avisannonce har forsøgt at tjene penge på ulykken i Hee, hvor tre piger mistede livet, da de legede i nogle høballer.

- Vi skal have en dommerkendelse for at få udleveret navnet på ham, der har kontoen. Jeg regner med, at vi med sikkerhed ved, hvem han er i starten af næste uge, fortæller Irvin Christensen, der er politikommissær hos politiet i Ringkøbing.

Tidligere på ugen indrykkede manden en falsk annonce på hjemmesiden Gul & Gratis, hvor han havde kopiret en indsamling, som Anja Wittendorf havde startet med det formål at samle ind til at kunne betale for de tre pigers begravelse. Men nu er politiet altså tæt på at anholde svindleren, der har kopieret den rigtige indsamling. De ved allerede, hvilken bank og afdeling kontoen er oprettet i.

- Det er ikke en fra lokalområdet. Manden er hverken fra Ringkøbing eller Skjern. Indtil nu kan jeg kun oplyse, at han er fra Jylland, fortæller Irvin Christensen.