Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning fusionerer

En fusionering er i dag blevet en realitet, efter to af regionens største rådgivningsselskaber slår sig sammen.

pressebillede.jpg
Foto: Jakob Mikolajewicz, Heden & Fjorden

Ejerforeningenerne bag de to rådgivningsselsskaber er nået til enighed om at fusionere deres rådgivninger til ét stort selskab med afdelinger i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. I de kommende måneder vil den praktiske del af sammenlægningen ske. Tilsammen har de 7500 landbrugskunder, hvor 5100 af dem får ført regnskab i et af de to selskaber, skriver Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning i en samlet pressemeddelelse.

- Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning er et perfekt match. Vi har den samme politiske opbygning, hvor vores nuværende selskaber ejes af to landboforeninger og et familielandbrug. Vi har lige fra de første møder haft en god mavefornemmelse af, at Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjorden vil det samme – nemlig yde værdiskabende rådgivning for vores kunder. Med fusionen får vi styrke til at yde en nyskabende og slagkraftig rådgivning, der matcher vores kunders individuelle behov og forventninger, Sven Agergaard, der bliver formand for det nyfusionerede selskab.

Sammen har Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning en omsætning på omkring 300 millioner kroner og cirka 480 medarbejdere.

Der er igangsat en proces omkring, hvad der skal være navnet på det nye rådgivningsselskab.