HCM tabte tæt kamp til københavnerne

KIF Kolding København har fundet melodien i ligaen, hvor det lørdag blev til tredje sejr i træk, da de vandt over HC Midtjylland.

HC Midtjylland taber

Efter senest en sejr over Bjerringbro-Silkeborg, tog KIF Kolding København lørdag til Herning og besejrede HC Midtjylland med 27-23. Dermed hentede KIF den tredje sejr i træk i ligaen og nåede op på 17 point, mens HC Midtjylland bliver på fjerdepladsen med 20 point.

HCM jagtede 4. sejr i træk

Det var to formstærke hold, der krydsede klinger i Den Runde Hal i Herning lørdag. KIF's nuværende form blev suppleret af HC Midtjylland, der jagtede den fjerde ligasejr på stribe. Omvendt har KIF været formstærke på udebane, hvor seks af de seneste syv udekampe var vundet før dagens opgør.

Tæt kamp

HC Midtjylland og KIF fulgtes ad til 8-8 i et tæt opgør, men så trak hjemmeholdet lidt fra, og Dennis Kirkegaard gjorde det til 10-8 til værterne, inden gæsterne kom tilbage. KIF scorede fem mål i træk, og Cyril Viudes sørgede for pauseføring til KIF på 13-10. Gæsterne holdt fast, og udbyggede føringen til 16-11 efter fem minutter af anden halvleg. HC Midtjylland havde det svært i perioden og med et kvarter igen, var det stadig gæsterne, der svang taktstokken med en 22-18-føring.

Føringen på fire mål holdt hele vejen til slutfløjt, og kampen endte 27-23.
- Vi mangler jo den sidste snært. Jeg synes, vi havde en god ide om, at det kom til at handle om, om vi kunne modstå Koldings-Københavns individuelle kompetencer, og jeg synes egentlig, at de vinder på, at der er nogle af dem der spiller en rigtig fin kamp i dag, sagde HCMs træner Morten Secher efter kampen til TV MIDTVEST.

Holdets fløjspiller Jørgen Rasmussen var dog knap så positiv:
- Jeg synes egentlig, at vi halter bagefter det meste af kampen, og kommer ud til 2. halvleg og får en rigtig dårlig start og så er vi bagud med 3-4 mål i det meste af 2. halvleg.

BSV stadig med i toppen

Mesterholdet Bjerringbro-Silkeborg holdt snor i topholdet Aalborg, da BSV fik to point med en 27-26-sejr hjemme over Sønderjyske. To point adskiller Aalborg og BSV inden grundspillets sidste ti kampe.