HCM overlever i ligaen efter gyserkamp

HC Midtjylland var nede med fire mål inden aftenens afgørende kamp om nedrykning, men holdet overlevede i ligaen

Det blev noget af en gyser, da HC Midtjylland sikrede sig endnu en sæson i håndboldligaen. I det første opgør i Odder, tabte midtjyderne 25-29, og dermed var holdet altså nede med fire mål inden den afgørende kamp i Herning.

De fire mål fik HCM hurtigt hentet i kampen begyndelse, men derfra kunne hjemmeholdet ikke rigtig ryste Odder af sig.

Ved pausen var stillingen 16-11 til HC Midtjylland, og den føring på fire til fem mål holdt helt til slutningen af kampen. Med otte minutter igen trak Odder en udvisning ved stillingen 21-17. Det overtal udnyttede midtjyderne til at slå et lille hul til stillingen 23-17.

I de døende minutter fik Odder flere muligheder for at komme tilbage i kampen. Med et halvt minut igen var stillingen 25-20 med Odder på bolden. Men HC Midtjyllands målmand, Tim Winkler, viste klasse, da det gjaldt. Og da han greb gæsternes sidste afslutning var taget ved at ryge af hallen.

HC Midtjylland vandt 26-20 og er klar til næste sæson i ligaen. Dermed er en truende fiasko afblæst blot få måneder efter, at holdet vandt pokaltitlen.