HC Midtjylland tættere på nedrykning

HC Midtjylland har givet sig selv et dårligt udgangspunkt før returopgøret i Herning

Fredag aften spillede HC Midtjylland den første af to nedrykningskampe mod Odder, der spiller i 1. division. Kampen, der blev spillet i Spektrum Odder, blev en rodet affære og gik i sidste ende Odders vej.

Første halvleg blev ikke skudt i gang som forventet. Efter 7 minutters spil stod der blot 1-1 og begge hold havde svært ved at komme til gode chancer. De to hold fulgtes ad lige indtil pausen, hvor der stod 12-11 til HC Midtjylland. I slutningen af halvlegen begyndte begge hold at vise styrke og finde angrebsåbningerne.

Til 2. halvleg kom Odder ud som lyn og torden og fik efter få sekunder udlignet til 12-12. Også det meste af 2. halvleg fulgtes de to hold ad, men med 10 minutter igen fik Odder vendt kampen, så det nu var HC Midtjylland ,der skulle jagte den udlignende scoring.

Odder havde et sidste gear i slutspurten, og med nogle gode angreb kom de foran med først to og så tre mål og kunne til sidst lukke og slukke med cifrene 25-29.

Dermed har de danske pokalvindere givet sig selv et dårligt udgangspunkt for at blive i den Boxer herreligaen.

Returopgøret og den afgørende kamp bliver spillet torsdag d. 21 april kl. 19.00 i Den Runde Hal i MCH Messecenter Herning.