HC Midtjylland på den sorte liste

Klubben må ikke skrive nye kontrakter, men økonomien er i bedring, fortæller direktøren.

Jacob Østergaard og de andre HC Midtjylland-spillere kan glæde sig over, at det går bedre med økonomien, selv om klubben nu er på den sorte liste.
Jacob Østergaard og de andre HC Midtjylland-spillere kan glæde sig over, at det går bedre med økonomien, selv om klubben nu er på den sorte liste.
Foto: Claus Fisker/Scanpix

Ligaklubben HC Midtjylland er havnet på Dansk Håndbold Forbunds liste over klubber, der på grund af dårlig økonomi ikke må skrive kontrakt med nye spillere.

Klubben har i øjeblikket store problemer med at få budgettet til at hænge sammen, og situationen kommer da heller ikke uventet for direktør Søren Melin. Han fortæller, at klubben er havnet på listen, fordi den endnu ikke har afleveret sit regnskab.

- Det havde nok været en større nyhed, hvis vi rent faktisk kunne aflevere vores regnskab til tiden, siger han.

I november kom det frem, at HC Midtjylland manglede mellem tre og fem millioner kroner for at kunne køre sæsonen færdig, og klubejer Thomas Hintze ville ikke udelukke, at det kunne ende med en lukning.

Men nu er meldingerne noget mere positive. Flere sponsorer har spyttet i kassen.

- Jeg vil ikke sige, hvor mange penge vi mangler, men vi har nok til at kunne færdiggøre sæsonen. Spørgsmålet er nærmere, hvordan setuppet bliver fremadrettet. 

- Vi mangler stadig at få de helt store sponsorer forbi, men der bliver ved med at komme lidt i kassen - så det går helt sikkert den rigtige vej, og jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Søren Melin.

HC Midtjylland spiller lørdag eftermiddag ude mod Skjern Håndbold.

Eksternt link: Se listen over klubber, der må og ikke må tegne nye kontrakter.