H.C. Midtjylland henter to spillere fra konkurrenter

Mads Rolander og Morten Thrane skal spille for H.C. Midtjylland.

HC Midtjylland.jpg

H. C. Midtjylland opruster truppen ved at hente to bagspillere fra liga nedrykkerne Fredericia HK. Det drejer sig om den tidligere Herning-dreng Mads Rolander og den tidligere U-21 VM guldvinder Morten Thrane.

Cheftræner Frans Hammer er tilfreds.- Jeg har fulgte begge spillere tæt igennem længere tid. Morten grundet de spændende kvaliteter, hvor han de første par år som senior har spillet fløj, men det er specielt kompetencerne som bagspiller, jeg forventer mig meget af. Hertil kommer hans defensive kvaliteter. Det er ikke mindre end en klassespiller, der kommer til Herning, siger han.

De to nye spillere er også glade for aftalen.-

Jeg er utrolig glad for min to årige aftale. Jeg er dybt imponeret over det store arbejde, der allerede på nuværende tidspunkt er lagt i, at klubben skal vende tilbage til den bedste række. Klubben har virkelig brugt nedrykningen som startskuddet til noget stort, siger Morten Thrane.

-

Jeg ser frem til at komme hjem til Herning, hvilket har været min store drøm igennem en længere periode, siger Mads Rolander.