HC Midtjylland glæder sig over endnu en norsk tilgang

Håndboldklubben HC Midtjylland fortsætter oprustningen og henter Eivind Tangen, der har spillet 30 landskampe.

HC Midtjylland pokalmestre

Den nyslåede danske pokalvinder hos håndboldherrerne HC Midtjylland fortsætter med at hente profiler, der skal tiltræde fra næste sæson.
    
Fredag blev det en kendsgerning, at klubben henter den 22-årige norske højreback Eivind Tangen, der har spillet 30 A-landskampe.
    
- Vi har fulgt Eivind igennem flere år og kender de kvaliteter, som en klassespiller af hans kaliber indeholder. Eivind er en stærk skytte med blik for det hurtige spil, noget vi i version 2.0 af HC Midtjylland kigger efter, siger sportschef Peter Andersen i en pressemeddelelse.
    
- Eivind har været en af profilerne i den norske liga de senere år og blev sidste år nummer to på topscorerlisten efter Rasmus Carlsen, som vi skrev med i sidste uge, tilføjer Peter Andersen.
    
Ud over Rasmus Carlsen og Tangen har HC Midtjylland også forstærket sig med norske Espen Lie Hansen.
    
Det medvirkede til, at Tangen slet ikke var i tvivl, da midtjyderne henvendte sig.
    
- Jeg kender Rasmus Carlsen fra den norske liga, og Espen Lie fra landsholdet, og det er to spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med, og derudover råder klubben over mange andre dygtige spillere, som jeg ser frem til at spille med, siger Tangen.
    
HC Midtjylland tilknyttede desuden den tidligere tyske verdensmester Pascal Hens med øjeblikkelig virkning, da Hens manglede en klub efter HSV Hamburgs konkurs i januar.
    
/ritzau/