HC Midtjylland bryder dårlig stime med sejr over BSV

HC Midtjylland vandt for første gang i fire kampe, mens BSV led det første nederlag i fem kampe i 888 Ligaen.

HC Midtjylland

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) led torsdag aften sæsonens andet nederlag i 888 Ligaen i håndbold.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsens profilrige hold med spillere som Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen i truppen tabte 30-32 ude til HC Midtjylland.

BSV førte ellers 14-11 ved pausen, men tabte senere efter en målrig anden halvleg.

Med nederlaget har vestjyderne ti point for syv kampe, det samme antal point som Skjern Håndbold og Århus Håndbold.

Skjern har i modsætning til de to andre tophold dog kun spillet seks kampe.

HC Midtjylland har otte point for syv kampe.

Hjemmeholdet mødte frem til torsdagens kamp med tre liganederlag på stribe, mens BSV omvendt havde fire ligasejre i træk som ballast.

Det var da også BSV, der dominerede i kampens indledning i Herning.

BSV kom foran 5-2, men HC Midtjylland fik udlignet til 7-7.

Tre scoringer senere var BSV imidlertid igen foran med tre mål, denne gang med 10-7.

Det gæstende hold holdt fast i føringen i resten af halvlegen og gik til pause foran 14-11.

Selv om HC Midtjylland havde tabt tre ligakampe i træk til TTH Holstebro, Århus Håndbold og Aalborg Håndbold, var holdet ikke blevet kørt over i nogen af kampene.

Midtjyderne lagde da også stærkt ud fra begyndelsen af anden halvleg, og efter lidt over tre minutters spil i halvlegen fik Eivind Tangen udlignet til 15-15.

HC Midtjylland lavede fem mål på stribe og kom foran 17-15.

BSV fik ganske vist udlignet til først 17-17 og derefter 18-18, men HC Midtjylland havde gang i en god stime og kom senere foran 25-21.

11 minutter før tid fik BSV's Jacob Lassen et direkte rødt kort, men gæsterne fik alligevel kæmpet sig tilbage og fik udlignet til 26-26.

Dramaet fortsatte i slutminutterne. Med et minut og 23 sekunder tilbage af kampen fik Casper Sas bragt HC Midtjylland foran 31-29, men cirka et halvt minut senere reducerede BSV's Sebastian Skube til 30-31.

Eivind Tangen lukkede dog ned for yderligere spænding med kampens sidste scoring.