HB ansætter tidligere superligaprofil

Holstebo Boldklub har brugt sommerpausen på at skifte ud på trænerposten. Den nye mand i sædet bliver den tidligere Viborg-spiller, Thomas Frandsen. (foto: Holstebro Boldklub)

holstebro_boldklub_0.jpg

Danmarksserieklubben Holstebro Boldklub ansætter nu rutinerede Thomas Frandensen, der i sin aktive karriere nåede 292 superligakampe.

- Thomas er den helt rigtige træner for det projekt, vi er ved at rejse i HB. Han kender gamet, og ved hvad der kræves for at opnå resultater, samtidig har han som træner arbejdet med Skives 1.divisions hold, og arbejdet med nogle af landets bedste ungdomsspillere i FK Viborg.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Jacob Vigtoft, der er klubbens administrerende leder.

Der har ellers været voldsom udskiftning på trænerposten i danmarksserieklubben. Seks måneder fik Peter Kold i denne omgang som cheftræner for Holstebro Boldklub, hvor han også var træner for to år siden, men selv valgte at gå.

Nu håber klubben at have fundet den helt rigtige profil, der kan tackle både klubbens ungdoms- og seniorspillere.

- Thomas er blevet introduceret for vores visioner, og vi er glade for, at han ser potentialet i det kæmpe arbejde, der er blevet lagt i vores ungdomsrækker, de sidste par år, forklarer Jacob Vigtoft.

Den tidligere superligaprofil, der også nåede at få en enkelt A-landskamp, har første arbejdsdag for Holstebro Boldklub på torsdag.