Havregryn giver bunkevis af 12-taller

En vaskeægte superstudent sprang i dag ud på Vestjysk Gymnasium i Tarm. Der står nemlig 12 ud for samtlige 21 fag på eksamensbeviset

superstudent_0.jpg

Superstudent med et snit, der sprænger skalaen. Det kan Johan Egsgaard Thomsen nu skrive på sit CV. I dag skulle sidste eksamen overståes med oldtidskundskab.

 - Jeg elsker ikke at gå til eksamen, men jeg elsker at gå i skole, proklamerede superstudenten inden den sidste prøvelse i dag.

Stolte forældre

Selv for de stolte forældre til superstudenten var ventetiden under eksamenen lang. Da han efter halvanden times eksamensarbejde endelig kom ud med endnu et 12-tal, kunne jublen bryde løs.

 - Jeg tror æren er helt hans egen. Og mælk og havregryn, sagde de stolte forældre, Marius Thomsen og Lene Egsgaard Thomsen, om sønnens præstation.

Selv var superstudenten med et snit på 13,3 på en skala der kun går til 12,0 bare lettet og glad for at 3 års hårdt arbejde nu er slut.

 - Jeg har det rigtig, rigtig godt. Nu skal jeg ud og have det sjovt i nogle uger, sagde Johan Thomsen med et bredt smil og favnen fuld af røde studenterroser.

Johan Egsgaard Thomsens snit sprænger skalaen, fordi han har haft fem fag på højniveau, og det gælder kun, hvis han bliver optaget på en videregående uddannelse inden for to år.

 

2:09
Johan Egsgaard Thomsen fra Tarm kunne i dag score et af landets højeste gennemsnit med en topkarakter i oldtidskundskab.