Havde skarpladt pistol på hotel

33-årig mand anholdt for hotelbedrageri og ulovlig våbenbesiddelse.

PolitiErme.jpg

En 33-årig mand fra Viborg-området blev i går eftermiddags anholdt på Kibæk Hotel for mindst fire tilfælde af hotelbedrageri. Manden stammer fra Viborg-området men har ingen fast bopæl. Manglen på husly har formentlig fået ham til at logere sig ind på jyske hoteller og kroer og derefter stikke af fra regningen, og derfor var han efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi i Viborg for bedrageri.

Skarpladt militærpistol og røvermaske

Politiet i Herning fik i går et tip om at manden opholdt sig på Kibæk Kro, og tog ud til kroen for at anholde ham. Men manden vendte først tilbage senere til kroen senere på dagen i en brugsstjålet bil, og kort efter kunne politiet anholde ham på hans værelse. Her fandt man desuden en skarpladt 9mm militærpistol, en sort røvermaske samt et par dot-handsker, som er glimrende ved glarmesterarbejde. Den 33-årige erkendte, at tingene var hans og politiet efterforsker nu muligheden for om den 33-årige står bag nogle af de røverier, der har plaget området den seneste tid.

Den 33-årige hjemløse er nu varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for mindst fire tilfælde af hotelbedrageri og tre brugstyverier af biler, samt for ulovlig våbenbesiddelse.