Hashklub ryddet i Skive

Politiet i Skive rykkede i går eftermiddags ud til en lejlighed i Thinggade i Skive by. Politiet havde fået et tip om at der var en hashklub på adressen.

thylejr_0.jpg

Der var gevinst for politiet i Skive, da de rykkede ud til en adresse i midtbyen efter et tip fra en borger. I lejligheden mødte betjentene lejlighedens 25-årige beboer, der røg hash sammen med otte drenge på 15-17 år. Politiet beslaglægger 25 gram hash og 47 gram skunk fra beboeren, mens tre af de unge drenge havde mindre mængder euforiserende stoffer på sig.

- Drengene er i den skolesøgende alder, så vi synes naturligvis ikke, at det er i orden, at man holder rygeklub. Desuden giver den 25-årige udtryk for, at han synes, det er bedre, de unge lærer at ryge hash af ham, fremfor at de skulle komme ud i noget mere alvorligt snavs, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.

Ingen i lejligheden blev anholdt, men de fire mænd blev sigtede på stedet. Fordi flere af de tilstedeværende i lejligheden var mindreårige bliver de sociale myndigheder inddraget i sagen.