Hasarderet biljagt endte i Skive

22-årig mand stak af fra politiet med 150 kilometer i timen.

Politi MC bagfra.jpg

Det udviklede sig til en livsfarlig biljagt, da Nordjyllands Politi torsdag aften forsøgte at stoppe en 22-årig aalborgenser nær Store Binderup ved Aars. I stedet for at standse, trykkede den 22-årige nemlig i stedet speederen i bund og med en hastighed på op til 150 kilometer i timen, satte han kursen mod Skive. Tre til fire patruljevogne fra Midt- og Vestjyllands Politi blev derfor tilkaldt i jagten på den 22-årige, som undervejs flere gange kørte på den forkerte side af helleanlæg og over fuldt optrukne linjer.

I Højslev havde politiet forsøgt at stoppe ham med sømmåtter i en rundkørsel, men det resulterede i, at den 22-årige i stedet kørte venstre om i rundkørslen for at undgå sømmene. Bilen, han kørte i, var en stjålet Mercedes.

Trængt op i en krog

Da politiet havde jagtet den 22-årige til Skive by, valgte han imidlertid at standse og i stedet forsøge at tage flugten til fods.

- Han følte sig formentlig trængt op i en krog, mener vagtlederen for Midt- og Vestjyllands Politi.

Nu lykkedes det imidlertid for betjentene fra Skive Politistation at indhente manden, som var påvirket af alkohol. For blot en uge siden blev den 22-årige løsladt efter at have afsonet en dom for tyveri og kørsel uden kørekort. Nordjyllands Politi vil derfor overveje, om manden skal begæres varetægtsfængslet.