Harmeet Singh ophæver sin kontrakt med FCM

Den norske midtbanespiller, Harmeet Singh, ophæver sin kontrakt med FC Midtjylland grundet familiære forhold.

Harmeet Singh2

Det blev et kort bekendtskab mellem FC Midtjylland og Harmeet Singh, som klubben hentede i slutspurten af transfervinduet i januar.

Den 25-årige norske midtbanespiller stødte til truppen på træningslejren i Dubai, men i dag arbejder parterne på at ophæve kontrakten. Falder de sidste ting på plads, kan Harmeet Singh returnere til sin tidligere klub FK Molde, således skriver FC Midtjylland selv på deres hjemmeside.

- Harmeet har på grund af familieære forhold ønsket at få ophævet kontrakten, og det har vi som klub valgt at acceptere, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein på klubbens hjemmeside.

Ifølge klubbens egne oplysninger er det nogle omstændigheder i familien, der gør, den norske midtbanespiller har brug for at komme tilbage til Norge.

-Selvom det svækker os at må se bort fra ham, så vægter de menneskelige hensyn højere her, og derfor har vi også valgt at imødekomme Harmeets ønske. Det er en moden beslutning, og den kan vi kun have respekt for, selv om vi ærgrer os over, at vi ikke får glæde af hans fodboldmæssige og menneskelige kvaliteter. Vi har oplevet Harmeet som en god og professionel fyr, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Claus Steinlein.

Harmeet Singh afviser, at det er utilfredshed, der har fået ham til ophæve sin kontrakt allerede inden, han har fået sin officielle debut i klubben

- Jeg har været rigtig glad for at være i FC Midtjylland. Og selv om det blev kort, så har jeg fået et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg er klubben taknemmelig for, at den har valgt at efterkomme mit ønske om at få ophævet kontrakten. Det viser lidt om de værdier, som klubben står for, siger Harmeet Singh