Hårdt skydende back forlader Skive fH

Efter 7 år i klubben stopper Andreas Nielsen efter indeværende sæson i Skive fH.

Backen Andreas Nielsen forlader Skive fH efter denne sæson.

- Jeg har spillet i Skive fH lige siden jeg blev U18-spiller, og derfor har det ikke været nogen nem beslutning. Jeg har tænkt meget over fremtiden, ikke mindst i forhold til mit studie. Og hvis jeg skulle prøve noget nyt skulle det være nu, da det passer bedst i forhold til mit studie. Men de 7 år i Skive fH har været helt fantastiske, siger Andreas Nielsen tirsdag i en pressemeddelelse.

Skive fH kæmper i øjeblikket for at blive i den bedste række, og klubben ærgrer sig over at skulle sige farvel til den hårdskydende lokale spiller, men glæder sig også på både spillerens og egne vegne.

- Det er altid ærgerligt, når en af klubbens lokale spillere stopper efter så mange år i klubben. Andreas er én blandt mange lokale spillere, som har været stærkt medvirkende til, at klubbens herrehold er hvor det er i dag. Andreas er et stort talent, og vi er både glade og stolte over, at vi har kunnet medvirke til at udvikle ham til det han er i dag. Samtidig bekræfter hele forløbet med Andreas blot det, som Skive fH står for, siger Skive fH direktør, Bo Tranberg.