Har samlet 32.000 kr. ind til handicaplift

Stephanie Fjeldsø har samlet 32.000 kroner ind til en lift. Nu mangler hun at samle 39.000 kroner ind.

Stephanie Fischer fra Holstebro lider af muskelsvind og er afhængig af sin kørestol. Til januar starter hun på Vestjyllands Højskole, hvor hun skal på forfatterlinjen. Efter et besøg på højskolen fandt hun ud af, at skolen mangler en lift, så hun kan komme ned ad trappen til gymnastiksalen, hvor mange af foredragene bliver holdt. Derfor begyndte hun at samle penge ind, og nu er det lykkedes at samle 32.000 kroner ind. 

- Det er fedt at det går så hurtigt. Jeg havde slet ikke regnet med at det ville gå stærkt, siger Stephanie Fischer. 

Mangler 39.000 kroner
Selvom hun allerede har samlet en del penge ind, mangler hun stadig 39.000 kroner, før der er nok til at dække alle udgifterne til en lift. Pengene skal gerne være samlet ind inden udgangen af november, så liften kan bestilles, og være klar til hun begynder på højskole til januar. 

- Jeg tror på, at det vil lykkes. Det er gået rigtig hurtigt i starten, og det håber jeg det vil fortsætte med. Så skal jeg nok få samlet alle pengene sammen, siger Stephanie Fischer. 

Det er både private og foreninger der har givet penge til liften. 

TV MIDTVEST besøgte Stephanie Fjeldsø den 20. oktober: 

Stephanie Fjeldsø starter på Vestjyllands højskole til januar - og det kan give udfordringer når man sidder i kørestol. Det skræmmer hende dog ikke.