Hanstholm Rejser nomineret til innovatør pris

Hanstholm Rejser er igen i år nomineret til prisen ”Årets Innovatør” ved Danish Coach Award 2016. En pris som turistfartvirksomheden også sidste år var indstillet til og vandt.

Hanstholms Rejsers evne til at tænke kreativt og løbende udvikle nye tiltag har igen i år imponeret priskomiteen ved Danish Coach Award 2016. Derfor er Thy-virksomheden nu nomineret til prisen som ”Årets Innovatør.”

Nomineringen sker på baggrund af Hanstholm Rejsers nye initiativ, Jagtrejser. Rejsen til Tyskland varer fire dage og tilbyder lidt for enhver smag, nemlig jagt, wellness og storby. Så jagttegn er ikke et kriterium for at deltage.

”Med sin kombinerede jagt/wellness-busrejse formår Hanstholm Rejser ikke blot at udvide busrejsesæsonen til langt ind i efteråret – turen tiltrækker også et segment af rejsende, der ikke normalt tager på busrejse.”
Sådan skriver komiteen blandt andet som begrundelse for, at Hanstholm Rejser igen er nomineret.

- Vores ide med turen er, at manden kan tage på jagt, mens konen kan nyde wellness, siger direktør Susan Jeppesen fra kontoret i Hanstholm.

Hanstholm Rejser er i år oppe imod en virksomhed, der har udviklet All-inclusive rejser og et andet firma, som markedsfører retrorejser.

- Vi er selvfølgelig meget stolte af, at vi er nomineret til prisen, og det er jo helt fantastisk, hvis vi to år i træk kan køre hjem med en pris. Det giver blod på tanden til at udvikle endnu mere og være i front med spændende rejser, siger Susan Jeppesen.

Det bliver afgjort til den 26. februar 2016 til Feriemessen i Herning, om prisen igen i år kan køre med hjem til Hanstholm.