Håndboldklub klager til DIF

Team Tvis Holstebro klager til Dansk Idrætsforbund over udelukkelse af pokalturneringen.

Håndboldklubben Team Tvis Holstebro er tydeligvis ikke tilfreds med den sag, hvor Dansk Håndbold Forbunds disciplinærudvalg udelukkede dameholdet fra pokalturneringen efter en kamp, hvor de spillede med to ulovlige spillere.

Det har Team Tvis Holstebro nu tænkt sig at klage over til Dansk Idrætsforbunds appelinstans, efter at DHF stadfæstede udelukkelsen som resultat af klubbens anke.

- Det er det næste naturlige skridt for os, siger Jacob Jørgensen, direktør i Team Tvis Holstebro til TVMIDTVEST.dk.

Hårdt straffet

- Vi afskriver os ikke ansvaret fuldstændig, men vi er blevet straffet for hårdt, siger Jacob Jørgensen, der henviser til, at der i andre lignende sager har været udgivet vagere straffe.

- AG København har en lignende sag, hvor de slap med en bøde. De endte med at vinde pokalturneringen, siger Jacob Jørgensen.

Direktøren mener, at håndboldforbundet ikke har haft styr på den rådgivning, som de har givet klubben. Først rådgav DHF klubben til at bruge spillerne i kampen, hvor efter de ombestemte sig.

Kvartfinale spilles fredag

Team Tvis Holstebro har endnu ikke indgivet klagen over udelukkelsen fra ottendedelsfinalen til DIF, og DIF kommer næppe med nogen afgørelse, inden det er for sent.

Hadsten, som går videre på bekostning af TTH, skal spille kvartfinalen på fredag, og derfor er tiden måske løbet fra Team Tvis Holstebro.