Håndbold-kvinder undgår hinanden

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro og FC Midtjylland slipper for at møde hinanden i EHF-Cuppens semifinaler.

Haandbold 2.jpg

Efter lodtrækningen i dag står det nemlig klart at FC Midtjylland møder tyske Oldenburg, mens Team Tvis Holstebro skal i kamp mod Lada Toljati fra Rusland.

Glad FCM træner

I Midtjylland er træner Kenneth Jensen rigtig godt tilfreds med det udfald:

- Det er en god lodtrækning for os. Oldenburg er et udmærket tysk mandskab, som spiller hurtigt og seværdigt håndbold. Men når det er sagt, så er der ingen tvivl om, at jeg er tilfreds med lodtrækningen, siger Kenneth Jensen på klubbens hjemmeside, hvor han fortsætter.

- Vores målsætning inden sæsonen var at nå semifinalen, og efter at vi er nået hertil skal der ikke herske tvivl om, at vi går efter titlen. Det kræver, at vi kan besejre Oldenburg over to kampe, og det tror jeg så absolut også, at vi gør.

Knap så stor glæde i Holstebro

I Holstebro er tilfredsheden ikke helt så stor:

- Oldenburg havde været den ultimative drømmemodstander, så man ærgrer sig over, at vi ikke fik dem, siger cheftræner Niels Agesen. Han synes, der er meget langt til Rusland:

- Jeg synes, der er langt. Meget langt. Sportsligt ser det svært ud. Men vi sagde fra start, at vi skulle skrabe erfaring til os og komme så langt, som muligt. Vi må stå sammen og få det bedste ud af det, siger cheftræneren.