Håndbold-fight i aften

TV2's håndbold-ekspert Bent Nyegaard er rasende på Tvis/Holstebro-træner Nils Agensen. De tager debatten i Håndboldmagasinet Overtrådt i aften.

Bølgerne går højt i aftenens udgave af Håndboldmagasinet Overtrådt på TV/MIDT-VEST. Håndboldkommentator Bent Nyegaard og Team Tvis Holstebros træner er i totterne på hinanden, og kommentatoren forlanger en undskyldning for de beskyldninger, Nils Agesen kommer med i søndagens Jyllands-Posten.Her langede Agesen ud efter håndbold-kommentator Bent Nyegaard. Nils Agesen antyder, at Nyegaard og hans kollega Peter Bruun Jørgensen er ekstra kritiske overfor damehåndbold, fordi TV2 lige nu forhandler en ny TV-aftale på plads med Dansk Håndboldforbund. Missionen har altså, ifølge Agesen, været at forringe produktet og i sidste ende påvirke prisen - nedad.

Forlanger dokumentation

Bent Nyegaard forlanger, at Nils Agesen fremlægger dokumentation for sin påstand. Ellers vil han have en undskyldning. Se i programmet Overtrådt, om Nyegaard får sin undskyldning.Det er i aften klokken 20.00 på Mokka.